BERITA BAIK: Untuk mak ayah yang tak boleh tidur malam sebab anak batuk berkahak dan selesema!

Dah Cuba Macam-macam Tapi Batuk Berkahak Anak Masih Tak Baik-baik?

(Cuba ikhtiar dengan krim ini, banyak kes kahak keluar automatik melalui muntah @ semasa poo poo. Nak guna pun mudah, hanya melalui sapuan sahaja)

Tawaran Khas di Website Ini Sahaja!

Dapatkan sebelum jam 12 malam ini, Mommy IMAN belanja kos postage PERCUMA seluruh Malaysia (Termasuk Sabah & Sarawak) + Percuma Facial Mask & Percuma Eggshell Backpack bernilai RM69

Jam
Minit
Saat
free

Pilih Pakej di Bawah

Ini 3 pakej istimewa untuk ibu-ibu semua. Semua pakej Youbaby Creaam (60 ml). Sila klik butang ‘Beli Sekarang’ untuk teruskan tempahan.

Pakej Combo Deal

(Normal Price: RM160.00)
RM 139

Set ini lengkap dengan penyedut hingus baby bernilai RM49 & krim tahan untuk 2 bulan.
  • 2x Youbaby Cream (RM69/pcs)
  • 1x Penyedut Hingus (Nilai: RM49)
  • Free Postage RM15
  • Jimat RM21

Pakej Paling Berbaloi

(Normal Price: RM249.00)
RM 180

Jika anda pernah beli sebelum ini & serasi, saya cadang ambil yang ini. Boleh tahan sampai 3 bulan.
  • 3x Youbaby Cream (RM59/pcs)
  • Percuma 1x Eggshell Bagpack RM69
  • Percuma 4x Facial Mask RM19.90
  • Free Postage RM15
  • Jimat RM69
Best

Pakej Trial

(Normal Price: RM79.90)
RM 70

Set ini untuk mereka yang nak cuba dulu sama ada serasi atau tidak dengan kulit bayi.
  • 1x Youbaby Cream
  • Percuma 2x Facial Mask RM9.90
  • Free Postage RM15
  • Jimat RM9

Youbaby Creamâ„¢:

"Terbukti secara klinikal membantu mencairkan kahak bayi melalui muntah, hingus @ najis"

Play Video

Sesuai Untuk Bayi Yang Ada Kriteria & Masalah Seperti di Bawah:

Muntah berkahak. Nak minum susu pun tersekat-sekat.

Selsema berpanjangan. Susah nak tidur.

Terpaksa Nebulizer. Sebab kahak dah terlalu banyak.

Tak boleh guna sebarang krim. Sebab alergik & ekzema.

Alhamdulillah, ini sebahagian hasil daripada lebih 40,703 pengguna seluruh Malaysia, Singapura & Brunei...

Bagaimana Cara Sapuan?

Hanya melalui sapuan nipis 3x sehari. Kesan seawal 15 minit (bergantung pada bayi)

Sapu dada depan & belakang

Sapu di Tapak Kaki

Sapu di hidung & leher

Jika ibu-ibu dah buntu tak tahu nak pilih krim apa untuk buang kahak, inilah krimnya...

Dah terjual lebih  40,703 Unit di seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura

As seen On:

Insyaallah, selamat & serasi!

Produk Youbaby telah diuji secara klinikal iaitu bebas daripada bahan kimia berbahaya seperti Lead, Asenic, Cadmium & Mercury. Mendapat kelulusan KKM.

Kenapa Ia Menjadi Pilihan Ibu-ibu Berbanding Krim Lain di Pasaran?

Waterbase

Mudah serap pada kulit bayi

Tidak Panas

Tiada kesan keradangan pada kulit

Tidak Melekit

Tekstur krim yang ringan

Multifungsi

Boleh digunakan untuk masalah kulit lain. Gatal, gigitan, dll.

Saiz Besar

Sebotol 60 ml. Tahan penggunaan lebih lama

Selamat

Diuji secara klinikal & ia bebas bahan kimia bahaya

Kandungan Natural yang terdapat dalam Youbaby Cream ini

Garlic Oil

Sebagai Natural Relaxants serta berkesan dalam membantu atasi masalah batuk berkahak.

Habbatus Sauda

Mengandungi lebih 10 kali ganda bahan aktif dan antioksidan & meningkatkan daya imun badan

Cassa Senna Leaf

Membantu merawati segala jenis masalah kulit seperti panau, kudis, kurap, ruam, eczema, & kulit sensitif.

VEO Geranium

Membantu sistem pencernaan hati & hempedu dimana membantu menurunkan bacaan kuning bayi

Terma Barang Sampai Baru Bayar

delivery-man-and-track-flat-design-modern-vector-14145126.jpg

Jangan biarkan berlarutan, sebab batuk berkahak boleh 'attack' sampai ke paru-paru, tapi kita tak nampak & ia berisiko tinggi...

Soalan Lazim

Ya, sangat sesuai kerana kandungan bahan Youbaby Cream bebas dari bahan kimia (seperti menthol dan camphor) berbahaya yang boleh menyebabkan alergik.

Boleh. Barang sampai baru anda bayar. Bayar pada posmen. Proses order mengambil masa 3-7 hari masa bekerja.

Orang dewasa juga boleh menggunakan youbaby cream ni. Cuma cara penggunaan sedikit berbeza. Untuk dewasa sapuan 3 ke 5 kali sehari atau lebih jika perlu.

Untuk bayi yang bawah 2 tahun digalakkan sapuan nipis seperti lotion 3 ke 5 kali selepas mandi, sebelum tidur atau jika perlu.

Untuk pengetahuan,

kandungan di dalam YBC mengandungi bahan seperti VCO , Daun Gelenggang serta aloevera sebagai alternatif rawatan sementara utk luka. Sedikit berangin dan tidak pedih apabila digunakan di permukaan seperti luka, melecet atau ruam.

Jika mengalami masalah ketidakselesaan yg berlarutan dinasihatkn supaya berhenti menggunakan di tempat yg luka atau melecet. Segera dapatkan rawatan daripada doktor.

Krim Youbaby bersaiz 60ml yang mana boleh bertahan 2 – 3 bulan penggunaan tetapi bergantung kepada penggunaan juga.

Proses postage mengambil masa 1 – 3 hari berkerja. Untuk COD biasanya 4-7 hari bekerja. Jika terdapat permasalahan boleh menghubungi customer service kami 013-7670983